Onderhoud voor Uw vloer?

Benieuwd wat u kunt doen….? Lees dan snel verder.

Ongelukje gehad?

De kat heeft ruzie gehad met de hond en daardoor deed de baby een angstplasje. Je kan het zo gek niet bedenken maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Nu de oplossing;

Hieronder hebben we voor verschillende vloeren een onderhoudsadvies. Mocht het met deze producten niet lukken of bent u bang dat er meer aan de hand is. Aarzel niet en bel of mail ons. Een bezoekje mag natuurlijk ook.

Ongelukje gehad
Onderhoud

Advies onderhoud olie & lakvloer

Met enige regelmaat krijgen wij als parketspecialist, elk jaar opnieuw, telefoontjes met vragen van de klanten omtrent het uitzetten en krimpen en van het parket. Het is bepaald niet gemakkelijk om U als klant op dat ogenblik op zijn gemak te stellen en hem uit te leggen dat het gaat om een heel natuurlijk fenomeen dat te maken heeft met uitzetten en krimpen van hout.

Advies onderhoud Quick-Step parket

Houten Quick-Step vloeren zijn niet alleen authentiek en stijlvol, ze vragen ook weinig onderhoud doordat ze vooraf met een bescherming laag bewerkt zijn. Volg gewoon het advies van onze deskundigen en je vloer blijft er jarenlang stralend uitzien!

Quick Step Clean, Oil Care en Maintenance Oil
Quick Step Clean

Advies onderhoud Quick-Step Laminaat & PVC

Je nieuwe vloer in perfecte staat houden is eenvoudig en gemakkelijk. In de meeste gevallen zullen dagelijkse hulpmiddelen zoals, stofzuigen en dweilen met Quick-Step clean, volstaan om je vloer netjes en schoon te houden. Volgt u ons advies, dan kunt u nog jarenlang genieten van dat ‘nieuwe vloer’-gevoel.

Krimp en uitzet

Met enige regelmaat krijgen wij als parketspecialist, elk jaar opnieuw, telefoontjes met vragen van de klanten omtrent het vormen van scheuren en naden in het parket. Het is bepaald niet gemakkelijk om U als klant op dat ogenblik op zijn gemak te stellen en hem uit te leggen dat het gaat om een heel natuurlijk fenomeen dat te maken heeft met uitzetten en krimpen van hout.

Showroom
Showroom

Luchtbevochtigers

Uw vloer vraagt om de ideale omstandigheden zodat U optimaal van Uw vloer kunt genieten. Door een luchtbevochtiger aan te schaffen creëert U de ideale luchtvochtigheid. Er wordt niet voor niets gezegd: Niets is hier zo veranderlijk als het weer. Door het weer is ook de luchtvochtigheid elke dag anders. De ideale luchtvochtigheid is tussen 55% en 65%. Daarom ook ons advies om een luchtbevochtiger aan te schaffen. Het is een eenmalige aankoop en U doet er Uw vloer en een groot plezier mee maar nog belangrijker ook U zelf. Wij hebben in onze showroom altijd een luchtbevochtiger die bij U en Uw vloer past.

Kom langs in onze showroom

Op zoek naar een nieuwe vloer, mogelijkheden voor het opfrissen van de vloer of onderhoud voor uw vloer? Kom gerust eens langs en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.