Over onze vloeren

Op zoek naar uw droomvloer? Kom gerust eens langs en laat u inspireren en informeren. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Houten vloer

Houten vloer

Heeft U de wens voor een natuurlijke en duurzame vloer? Al eens gedacht aan een houten vloer. Hierin is veel mogelijk en kunt u dus echt uw perfecte vloer samenstellen.

Laminaat

Een onderhoudsvriendelijke vloer. Ook dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor u. De vloeren van Quick-Step voldoen aan onze standaard van kwaliteit. Door hun grote collectie zit er haast altijd wel iets voor u bij.

PVC

Onze PVC-dessins gaan mee met de trends; van pure tot
heel uitgesproken houtpatronen en van elegante tot opvallende tegeldesigns, met kleurvariaties van licht naar donker en alles wat daartussen ligt. Toch op zoek naar een verfijnd dessin, kies dan voor een elegant visgraatpatroon.

Reparatie en herstel

Is alleen onderhoud aan de vloer niet meer voldoende en lijkt uw vloer afgeschreven? Of zo veel schade dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is de kans groot dat we met reparatie en herstel uw vloer weer als nieuw kunnen krijgen. Samen kijken we dus graag wat we voor u kunnen betekenen.
Reparatie en herstel