Onderhoud voor Uw vloer?

Het belangrijkste nadat wij weg zijn, voor zo lang mogelijk plezier!

Ongelukje gehad?

De kat heeft ruzie gehad met de hond en daardoor deed de baby een angstplasje. Je kan het zo gek niet bedenken maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Nu de oplossing;

Hieronder hebben we voor verschillende vloeren een onderhoudsadvies. Mocht het met deze producten niet lukken of bent u bang dat er meer aan de hand is. Aarzel niet en bel of mail ons. Een bezoekje mag natuurlijk ook.

AFSPRAAK MAKEN

Probleem met je vloer na een ongelukje? Kom naar Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant
Advies onderhoud voor je olie en lakvloer, Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant

Advies onderhoud olie & lakvloer

Wanneer en hoe vaak je jouw houten vloer moet reinigen en onderhouden is met name afhankelijk van hoe intensief de vloer wordt gebruikt. Het type afwerking kent ook zijn eigen onderhoud, want een olievloer vragen in het eerste half jaar wat meer aandacht dan een gelakte vloer. Na verloop van tijd zijn echter met name je gezinssituatie en leefgewoonte bepalend voor de benodigde frequentie van reiniging en onderhoud. Hieronder vind je enkele tips & adviezen voor het beste onderhoud van jouw vloer.

Advies onderhoud Quick-Step Laminaat & PVC

Je nieuwe vloer in perfecte staat houden is eenvoudig en gemakkelijk. In de meeste gevallen zullen dagelijkse hulpmiddelen zoals, stofzuigen en dweilen met Quick-Step clean, volstaan om je vloer netjes en schoon te houden. Volgt u ons advies, dan kunt u nog jarenlang genieten van dat ‘nieuwe vloer’-gevoel.

LEES MEER

Advies onderhoud pvc en laminaat vloeren, Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant
Luchtbevochtigers voor je vloer, vraag het Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant

Luchtbevochtigers

Uw vloer vraagt om de ideale omstandigheden zodat U optimaal van Uw vloer kunt genieten. Door een luchtbevochtiger aan te schaffen creëert U de ideale luchtvochtigheid. Er wordt niet voor niets gezegd: Niets is hier zo veranderlijk als het weer. Door het weer is ook de luchtvochtigheid elke dag anders. De ideale luchtvochtigheid is tussen 55% en 65%. Daarom ook ons advies om een luchtbevochtiger aan te schaffen. Het is een eenmalige aankoop en U doet er Uw vloer en een groot plezier mee maar nog belangrijker ook U zelf. Wij hebben in onze showroom altijd een luchtbevochtiger die bij U en Uw vloer past.

Kom langs in onze showroom

Op zoek naar een nieuwe vloer, mogelijkheden voor het opfrissen van de vloer of onderhoud voor uw vloer? Kom gerust eens langs en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

ROUTEBESCHRIJVING

Copyright © 2024 Schouten Parket Waalwijk B.V. | KvK: 71250107 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring