Over Schouten Parket

Over ons

Service, kwaliteit en vakmanschap, ingewikkelder is het niet. Onze geplaatste vloeren en onze waanzinnige showroom tonen wie we zijn.

Wij bestaan uit een gepassioneerd, hecht team met vakmensen, zowel op de vloer als in de showroom. Schouten Parket is actief sinds 1995 en heeft zich ontwikkeld tot een parketspecialist met oog voor veranderingen en vragen bij consumenten en de woon trends van dit moment.

Wat klanten zeggen

“Vakwerk afgeleverd door de aardige monteurs Ad en Alex bij ons en zeer vriendelijk contact met Ron en Esther. Dank jullie wel!”
Achmed Erassan
“Op advies van onze keukenleverancier kwamen we terecht bij Ron en Esther. We zijn super geholpen en alle afspraken worden goed nagekomen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer. Ik ben blij dat we voor een lokale ondernemer hebben gekozen ipv een groot concern, want bij Schouten Parket wordt je nog echt als een klant behandeld.”
Rutger van Happen
“Zeer fijn geholpen door Ron en Esther. Hele vriendelijke mensen en hebben keurig werk afgeleverd. Mooie showroom in Waalwijk. Plinten netjes gemaakt en de randen netjes afgekit. Ga zo door.”
Bas van Uunen
“Alleen maar positieve ervaringen. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze visgraat parket vloer. Professioneel en betrokken personeel die goed meedenken. Het eindresultaat is echt prachtig, we zijn er heel blij mee! Dankjewel!”
Niels van Seters
“Zowel eigenaar als de medewerkers zijn erg sociaal en vriendelijk ! Denken met je mee en leveren top service. Alex en Ad laten duidelijk zien dat ze experts zijn en gaan gedetailleerd ter werk. Einde van de dag, vrouw blij, dus ik ook blij:) Ps, @Ron vind wel dat ge ook een nieuwe Benz Vito voor Alex moet aanschaffen:) je medewerkers zijn GOUD waard!”
M Ozkan

Ons team

Ron

Eigenaar - "Meten is weten."

Esther

Eigenaresse - "Vloeren zijn mijn passie en dan vooral in echt hout."

Pam

Interieur adviseur - "Wat de klant in z'n hoofd heeft, omzetten in werkelijkheid."

Sandra

Administratie - "In mijn werk sta ik voor perfectie."

Alex

Parketeur - "Van basis tot een goed eindresultaat."

Ad

Parketeur - "Vloeren leggen, een kunst op zich."

Job

Parketeur - "Al doende leert men."

Copyright © 2024 Schouten Parket Waalwijk B.V. | KvK: 71250107 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring