Vloerverwarming en vloerkoeling

Parket en vloerverwarming…. Een geslaagde combinatie

Parket en vloerverwarming, Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant

Kan parket op vloerverwarming?

Ja natuurlijk! Krijg ik het wel warm genoeg met parket op vloerverwarming? Ja uiteraard! Heb ik nog wel genoeg rendement van mijn vloerverwarming en/of vloer koeling? Met de juiste vloer wel!

Stiekem is dit juist de perfecte combinatie. Een houten vloer, mist juist geplaatst, houd de warme veel beter vast van uw vloerverwarming. Dit zorgt er dus voor dat uw warmte pomp ook vele male langer mee gaat. In tegenstelling tot een stenen of pvc-vloer, dit zijn koude materialen en koelen snel af waardoor de pomp veel vaker aan en uit springt.

Waar moet zowel de consument, U, als de architect, bouwbedrijf en wij als parket speciaalzaak allemaal rekening mee houden? Lees het op de speciaal ontwikkelde website van Parket en Vloerverwarming Informatiecentrum.

NAAR DE WEBSITE

Vloerverwarming

Dit prachtige magazine staat boordevol inspiratie, informatie en ook antwoorden op bijna al uw vragen.

Waar moet ik dan verder rekening mee houden voor het uitzoeken en laten plaatsen van een nieuwe vloer? Met de juiste keuzes, informatie en aanpak is parket op vloerverwarming geen enkel probleem. Het geheim zit ‘m in onze specifieke legmethode in combinatie met een speciale coating en lijm, waardoor de warmte wordt geleid en verspreid. U zult versteld staan van het comfort. Hier informeren wij u graag verder over.

LEES MEER

Copyright © 2024 Schouten Parket Waalwijk B.V. | KvK: 71250107 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring