Laminaat vloeren

Een onderhoudsvriendelijke vloer. Dan hebben wij een uitgebreid aanbond voor u, ook in de laminaat vloeren.

Laminaat

Ik wil geen laminaat want dat klinkt zo hard en ziet er oubollig uit. Deze stelling horen we vaker, dus leggen we graag aan u uit wat er allemaal verbeterd is in de jaren.

Want doordat het al zo lang op de markt is, is er ook echt veel veranderend aan dat oubollige en dat geluid, gelukkig. Het laminaat van Quick-Step gaat niet alleen mee met de trends kwa dessin, maar gaat ook mee met de eisen zoals loopgeluid die we voortaan hebben aan onze vloer.

Dat laten we u graag zien, horen  en voelen in onze showroom.

Laminaat vloeren bij Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant
Ondervloeren voor laminaat bij Schouten Parket, Waalwijk, Noord-Brabant

Juiste ondervloer

Zoals u net misschien al had gelezen is het loopgeluid een van de eisen die we voortaan aan onze vloeren stellen. Ook moet hij vaak tegen vloerverwarming en/of vloerkoeling kunnen en dan hebben we het nog niet gehad over de 10db oplossing voor uw onderburen.

Hiervoor hebben wij een speciale catwalk in de showroom ontwikkeld. Dus trek uw hakken en dansschoen uit de kast en beleef het zelf. Want we doen er alles aan om uw wooncomfort zo ideaal mogelijk te maken.

Benieuwd naar het verschil tussen deze vloeren? Zie, voel, hoor en beleef het verschil in de showroom. Op onze ondervloeren catwalk kunt U zelf ervaren wat de verschillen zijn in ondervloeren en wat het kan betekenen voor Uw wooncomfort.

AFSPRAAK MAKEN

Copyright © 2024 Schouten Parket Waalwijk B.V. | KvK: 71250107 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring